Engamorgen 18. februar: Alle mann til Askerhallen!

Erik Follestad. Foto: Kenneth Myhre.
Erik Follestad Johansen, tilbake på gamle trakter i kveld. Foto: Kenneth Myhre.

Vålerenga spiller sesongens viktigste bortekamp i kveld, og DU bør møte opp. I tillegg har Vålerenga Fotball signert et lovende midtbanetalent.

Sesongens viktigste bortekamp

For to dager siden tok Iskrigerne en fabelaktig topoenger i Stavanger, men det blir ikke mye tid til hvile. Ny bortekamp venter allerede i kveld, og det er en sekspoenger i Askerhallen. Frisk ligger tre poeng foran i kampen om fjerdeplassen, og Storhamar følger kun to poeng bak oss.

Frisk stiller utvhilte, da de ikke har spilt siden 7. februar, og de står med fem strake seire inklusive 2-1 over Stavanger hjemme i Askerhallen. De har slått oss to ganger før der denne sesongen.

Kampene kommer tett som hagl nå, allerede lørdag møter vi Sparta hjemme på Jordal. Det er tre kamper på fem døgn.

Det er åpenbart at det er nå det gjelder, dette er den klart vanskeligste bortekampen vi har igjen i serien. Frisk kommer til å mobilisere, de lider av samme syndrom som de har på Åråsen – det er viktigere å slå Enga enn noe annet. Vi snakker om en klubb som har feiret med kake dagen etterpå fordi de slo oss i ordinær seriekamp.

Her er det ingen tvil, er du Vålerenga-supporter så møter du opp i Askerhallen i kveld.


Lovende unggutt inn

Vålerenga Fotball har signert en lovende unggutt. Gutten heter Brede Sandmoen, og hvis du synes det låter kjent er det fordi faren Brage Sandmoen har dømt Tippeliga i mange år. Han er 16 år og midtbanespiller, og debuterte i 2. divisjon for Holmen allerede som 15-åring. Han scoret sitt første seniormål mot Lyn, så det er et godt tegn.

Sotahjørnet har en bra gjennomgang av guttens karriere.

Les hele saken hos klubben


Vintertrening

Klubben har forøvrig også lagt ut tolv minutter med video fra dagens trening. Dersom du er typen som liker å se på folk lide i stiv kuling of februarkulde: Dette er din lykkedag. Se videoen her.


Daniel Braaten

Gladgutten fikk ikke fortsette i Vålerenga, men det ligger i kortene at han blir værende i Tippeligaen. Tidligere var han på prøvespill hos Lillestrøm, og akkurat nå er han på prøvespill hos Stabæk. I tillegg har han vært med Brann til USA, og Brann vil ha han.

Vi ønsker Daniel lykke til, bortsett fra mot oss.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *