Engamorgen onsdag 9. mars: Fått ubesvart anrop fra “Sander Berge”? Ta telefonen!

Sander Berge ringer rundt for å selge sesongkort. Foto: grydis.no.
Sander Berge og resten av Vålerenga-spillerne ringer i disse dager rundt for å selge sesongkort. Foto: grydis.no.

Vålerenga Fotball har nå lagt inn en sluttspurt for å øke sesongkortsalget, og spillerne er nå satt i arbeid med å få økt salget. Klubben frykter også spill for tomme tribuner om blussinga fortsetter denne sesongen, mens Vålerenga Ishockey møter Frisk Asker i sluttspillet. Her er dagens Engamorgen!

Flere i omgangskretsen til redaksjonen i Aperopet har de siste dagene blitt oppringt fra spillere i Vålerenga Fotball som skal selge sesongokort. Simon Larsen, Marcus Sandberg og Sander Berge er de vi har fått bekreftet at har ringt til supportere som hadde sesongkort i fjor, men som ikke har fornyet sesongkortet i år. Vi antar at resten av spillergruppa også tar del i dette arbeidet.

Det er positivt for sesongkortsalget som så langt har vært noe skuffende. Det er ikke mange dagene igjen til vi serieåpner mot Viking på Ullevaal Stadion.

Per mandag var det solgt 3.669 sesongkort og i tillegg kommer noe VIP-salg.

– Vi ser at vi har en økning i sesongkortsalget mot de siste åra, og det er vil glade for! Samtidig er det definitivt plass til flere på Ullevaal, og derfor gjør vi det vi kan i uka som kommer for å flere sesongkortholdere, sier daglig leder Morten Nydal.

Sesongkort kan du kjøpe her.


 

Frisk Asker valgte Vålerenga

Vålerenga slo Kongsvinger 4-0 borte i den siste serierunden i ishockey i en kamp som hadde null betydning for begge lagene. Vålerenga endte på 5. plass, mens Kongsvinger endte sist. Mer spennende var det litt senere på kvelden da kvartfinalene til sluttspillet skulle “trekkes”. Seriemester Stavanger valgte først, og valgte oppskriftsmessig Manglerud Star. Lørenskog var neste lag ut, og de valgte Stjernen. Frisk Asker hadde dermed valget mellom Vålerenga og Storhamar, og valgte Vålerenga.

– Vi har 4-1 i innbyrdes mot Vålerenga så vi valgte dem selv om vi ble slått ut av dem i kvartfinalen i fjor, sa Frisk Askers representant på direkten til TV 2.

Frisk Asker slo Vålerenga 5-4 hjemme i den andre serierunden, vant 5-3 på Jordal, så 3-2 i Asker før Vålerenga vant 5-1 på Jordal i midten av januar. Frisk Asker vant 4-0 i Asker for en knapp måned siden.

Den første kampen går allerede på fredag og sendes direkte på TV 2 Sumo, mens første hjemmekamp for Vålerenga får søndag. Her er alle datoene for kvartfinalen:

Fredag 11. mars: Frisk Asker – Vålerenga

Søndag 13. mars: Vålerenga – Frisk Asker

Tirsdag 15. mars: Frisk Asker – Vålerenga

Torsdag 17. mars: Vålerenga – Frisk Asker

Evt. Lørdag 19. mars: Frisk Asker – Vålerenga

Evt. Mandag 21. mars: Vålerenga – Frisk Asker

Evt. Onsdag 23. mars: Frisk Asker – Vålerenga

Kvartfinaleserien spilles som best av sju kamper.

Aperopets kalender blir oppdatert med disse datoene i løpet av dagen.

 


 

Prosessen rundt Nye Jordal

Hva er status på vår nye hjemmearena? Hvordan er veien videre? Vi har gått i dybden og funnet masse spennende informasjon. Les hele saken vår her.


 

Frykter tomme tribuner

Vålerenga skrev i går et innlegg på klubbens nettsider hvor de fortalte at 29 personer er utestengt fra alle Vålerengas kamper etter bråket i Drammen i siste serierunde i fjor.

– Vi har per i dag 29 utestengte som en følge av denne prosessen. Det er først og fremst trist at dette skal være nødvendig, og jeg håper at vi slipper nye bøter og utestengelser i 2016. Ulovlig bruk av pyroteknikk er ressurskrevende for oss, og vi har egentlig verken tid eller penger til i håndtere dette, sier daglig leder Morten Nydal.

Vålerenga har denne sesongen fått over 200.000 kroner i bøter for supporternes oppførsel, og nå frykter klubben at de kan bli tvunget til å spille for tomme tribuner om den ulovlige blussingen fortsetter i 2016.

– Det vil være en katastrofe for oss om noe slikt skjer. Spill for tomme tribuner vil være en ekstrem reaksjon, men alt tyder på at en slik reaksjon er høyst aktuell, sier Nydal.

 


 

Tamt oppmøte på årsmøtet

Vålerenga Fotball Elite hadde årsmøte på Vallhall i går, og ut i fra rapportene var det ikke akkurat folksomt i kantina.

Aperopet kan ikke klage for mye på oppmøtet da ingen i redaksjonen var til stede selv. Ikke vet vi hva som skjedde annet enn at det ble presentert noen bilder av vår nye stadion og at Eli Landsem (tidligere landslagssjef for Norge Kvinner) er valgt inn i styret.


 

Årsmøte i Klanen i dag!

Klanen har sitt årsmøte i dag, også det i kantina i Vallhall. Det starter klokka 18.00.

Må man være medlem i Klanen for å se Vålerenga på bortebane denne sesongen? Vil det bli tromme på Klanens tribuner? Hvorfor blir det ikke studentpriser på Ullevaal i år? Dette er spørsmål du forhåpentligvis kan få svar på om du stiller de på møtet.

Her er årsmøtepapirene.

 


Tipp tabellen – vinn drakt!

Hvordan tror du tabellen i Tippeligaen 2016 ender? Bli med i Aperopets og Sjappas tabellkonkurranse! Skriv inn ditt tips i kommentarfeltet vårt på Facebook, og du kan vinne en splitter ny drakt. I tillegg trekker vi ut fem deltakere som får et Vålerenga-skjerf i premie.

Og du, det er gratis å være med!

Send inn ditt tips her!

 


 

Walk-ins

Det å være tippeligaspiller gjør at du må gjøre en del ting i tillegg til å sparke fotball. Som nevnt tidligere i EM innebærer det også å selge sesongkort, men også å lage disse små videosnuttene som TV-selskapene bruker på lagoppstillingene sine. Aperopet har fått tak i Ghayas Zahid sin shoot. Det ser jaggu ut som han koser seg!

 

Det er ikke helt Jimmy Bullard-klasse over Zahid riktignok:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *