Se Frigg – Vålerenga 2 her!

Dette er bare et bilde. Klikk på saken for å få tilgang til streamen.
Dette er bare et bilde. Klikk på saken for å få tilgang til streamen.

Vålerengas rekruttlag herja i serieåpninga ved å slå opprykksfavoritt Vard Haugesund 4-1 forrige helg. I kveld venter lagets eneste byderby mot Frigg på Tørteberg kunstgress. Sendestart for Klanens Webradio er klokka 18.45.

Kampstart er klokka 19.00.

Vi snakker PostNord-ligaen (2. divisjon) avdeling 3 der halvparten av lagene rykker ned til 3. divisjon på grunn av omlegginga av seriesystemet fra og med neste sesong. Vålerenga 2 har havna i vestlandsavdelinga og møter bare Frigg og Lørenskog i lokale kamper.

På grunn av A-lagets kamp mot Molde førstkommende torsdag, er det bare Adrian Møller, Simen Juklerød og Rino Falk Larsen fra A-troppen på kveldens kamp.

Rune Julsvik er produsent, Frank Ove Hansen kommenterer, mens Trond Larsen står bak kamera for Klanens Webradio i dag. Forholdene på Tørteberg er ekstremt dårlige så KWR kan ikke garantere at alt fungerer som det skal, men dem skal gjøre sitt beste.

Se kampen i videovinduet under:

Ta kontakt med kommentatorteamet underveis ved å sende en SMS med kodeord KWR [din melding/navn] til 2242. Tjenesten koster 5 kroner og overskuddet går direkte til KWR. 

Èn kommentar på “Se Frigg – Vålerenga 2 her!

  • 18. april 2016 i 20:12
    Permalink

    herlig seier på Ullevaal i går :)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *