Engamorgen 20/2-15: Lett seier mot MS, og VIFvsVIF

Vålerenga Hockey slo Manglerud/Star ganske greit i går. I morgen er det Vålerenga mot Vålerenga.

Iskrigerne varmet opp til den store Vålerenga vs Vålerenga-kampen på lørdag med å slå Manglerud/Star i går. Det var vel aldri særlig mye spenning knyttet til denne matchen. Manglerud tapte 0-1 for Kongsvinger hjemme i garasjen på søndag. Med nøkkelspillere som Cato Coczza, Jesper Hoel, og Linus Jull er det vel trygt å si at laget er mer defensivt orientert. Vålerenga vant 5-0 og 47-17 i skudd.

Brian Ihnacak avsluttet matchen med 3 assists, og mannen med de mange statsborgerskap er nå oppe i 71 poeng på 40 kamper. Filip Gunarsson ble kåret til banens beste.

Sjekk VIF Hockey-TV nederst i saken, som starter med noe brøling fra Kjær.


På lørdag er det altså Vålerenga mot Vålerenga. Dommer Svein-Erik Edvartsen stiller gladelig opp, og lover å gjøre som vanlig – nemlig dømme konsekvent mot Vålerenga. Blir ikke så vanskelig i denne matchen. Med seg på dommerlaget har han John Christian Elden, som er Eddies Go-To-Guy når han blir beskyldt av Fremskrittspartiet for kampfiksing.

Troppene til hockeykampen er tatt ut. Det gikk rykter om at Jan Tore Kjær skulle vokte buret, og han stiller opp for Vålerenga Fotball!

Dørene åpnes på Jordal Amfi kl 14.30.  Be there, or be ■

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *