Engamorgen 4/3-15: It’s playoff time!

Vålerenga vant 5-4 over Kongsvinger på Jordal i går, i en snål affære. Enga var vel mest opptatt av å ikke dra på seg skader mer enn noe annet. Samtidig gikk Lørenskog på sitt åttende strake tap, og dermed passerte Enga Lørenskog på tabellen. 

Det så lenge klart ut at Frisk-Asker ville ta tredjeplassen, men de tapte i Sudden Death mot Stjernen hjemme. Dermed ble det Sparta som tok tredjeplassen og fikk velge motstander først. Det sto mellom Vålerenga og Lørenskog – de valgte Lørenskog. Sparta velger dermed en motstander som de har dårligere innbyrdes statistikk mot, fordi de er pissredde for oss (og Lørenskog er dynge).

Kvartfinalene spilles dermed slik (hjemmebanefordel først):

  • Frisk-Asker – Vålerenga
  • Oilers – Stjernen
  • Storhamar – Lillehammer
  • Sparta – Lørenskog

Første match er fredag kl 19 i Askerhallen. Her er det bare å møte opp, dette kan bli en utrolig heftig kampserie. Det skal bli interessant å se hvordan Frisk klarer seg når de må kjøre rovdrift på Castonguay/Kearney annenhver kamp. Og kalenderen vår er oppdatert. For info om hvordan du kan abbonere, sjekk her.


Brian Ihnacak ble årets toppscorer i Get-ligaen. Han gjorde 77 poeng på 44 kamper, 22 mål og 55 assist. Det er selvsagt meget, meget bra. Og Ihnacak kan du bli bedre kjent med i Aperopet i morgen, da publiserer vi et eksklusivt intervju som går litt utenpå det sedvanlige “Hva er favorittmaten din?”. Følg med.


En annen rekordsetter er Daniel Sørvik. Han satt ny rekord for poeng i en sesong av en back i Vålerenga, og slo dermed Lars Erik Lund med ett poeng. Det er imponerende, særlig i en sesong som denne. Han ble også norsk toppscorer i Get-ligaen, ett poeng foran Storhamars førsterekkeforward Joakim Jensen. Det er småsjukt. Kanskje det er forward du skulle vært, Daniel?


Erik Follestad Johansen snakker med nettmagasinet Icing om kvartfinalekampene mot Frisk-Asker. Etter en vanskelig sesong mener han gutta nå er i rute.


Icing har også snakket med Brian Ihnacak, som sier det er en ære å bli toppscorer i Get-ligaen.


 

 

VIF Hockey-TV leverer varene.


 

Vålerenga Fotball pusher sesongkort så det griner etter, og nå gir de deg muligheten til å bli med på lagbildet for 2015. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe et sesongkort, så er du med i trekninga.


Glenn Jensen er i Dagens Næringsliv, papirutgaven – som han skamløst pusher på Twitter.


Ellers er det stille fra Vålerenga Fotball nå. Har dem internett på Marbella?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *