Engamorgen mandag 20. februar: Knepen seier mot MS

Mathias Trygg
Mathias Trygg ble matchvinner mot MS. Foto: Grydis.no

Vålerenga Hockey tok en knapp men viktig trepoenger, mens fotballen gir grunn til å glede seg til april med helgas treningskamp.

”Hjemme” på Furuset tok Vålerengas iskrigere imot naboene fra Manglerud i går ettermiddag, og sikret en hjemmeseier med kalassifrene 1-0. Vålerenga klamret seg til en tredjeplass på tabellen før runden, kun ett poeng foran Lillehammer og tre poeng foran Storhamar. Og siden begge mjøslagene tok ful pott i sine kamper denne runden var det viktig at også Vålerenga klarte å sikre en trepoenger mot MS.

 

For nå begynner det å nærme seg sluttspill, og som kjent er sluttabellen i Get-ligaen avgjørende for hvem som møter hvem. Serievinneren velger hvilket lag de vil møte av de som ender opp på femte til åttende plass, deretter velger andreplassen hvem de vil møte av de resterende tre, osv. I realiteten blir det som regel førsteplass mot åttendeplass, andre mot sjuende, og så videre.

 

Nå gjenstår kun en hjemmekamp i grunnserien, når Vålerenga ønsker Lillehammer velkommen til Forum 23. februar. Deretter venter bortekamper mot Stjernen og Oilers.

 

Det sier seg selv at hjemmekampen mot Lillehammer blir en nøkkelkamp, og det er bare å møte opp. Det har vært en forholdsvis laber interesse for hjemmekampene etter at vi forlot Jordal, med 740 tilskuere til stede på kampen mot Manglerud.

 

Ferdigstillelse av den nye hallen kan ikke komme fort nok.

 

 

Målet fra gårsdagens oppgjør kan du som alltid se på TV 2 sine nettsider.

 


På lørdag tok Vålerenga i mot Stabæk til treningskamp i Vallhall. Vi skrev om kampen i gårsdagens Engamorgen, og som Skog skrev: Vålerenga ser ut til å være i rute.

 

Ikke nok med at vi hadde over 1000 personer på tribunene for å se en treningskamp, men spillet vi varta opp med var av typen som gir en surmaga supporter som meg sjøl trua på det gode i menneskeheten igjen. For første gang på mange år gleder jeg meg til å se Vålerenga spille eliteseriefotball igjen. Ikke fordi jeg tror vi kommer til å kjempe helt i toppen, men fordi jeg tror vi kommer til å levere mye mer underholdende fotball enn vi har gjort de siste sesongene.

 

Jeg har all mulig respekt for den jobben Rekdal har gjort, men det å få inn Deila ser ut til å ha løfta laget et par hakk. Av og til er et nytt ansikt og noen nye impulser akkurat det som skal til.

 

Så kjære venner, klokka sju i kveld er det akkurat seks uker til sesongen sparkes i gang for vår del. Jeg kjenner at det sitrer i kroppen allerede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *