Engamorgen tirsdag 2.mai: Få se på ballene deres

Jonatan Tollås Nation etterlyser ledertyper og lagmoral Foto: Grydis

Tirsdag 2. mai. Vi slikker fortsatt sårene etter søndagens tap, mens rekruttene har funnet vinneroppskriften.

 

Få se på ballene deres

Hva skjedde egentlig i Skien søndag? Etter å ha dominert kampen i 30 minutter faller alt sammen og Odds får to kjappe ut av ingen ting. Laget faller fullstendig sammen. – Et Vålerenga-lag uten sjefer og en lagmoral under enhver kritikk, sier Tollås til VG. Deila følger opp med å peke på flere dårlige opplevelser de siste årene, som han mener har satt seg i hodet på spillerne. Etter kampen søndag er vårt inntrykk det samme. Vi savner ledertyper som viser seg frem når det butter, og som bretter opp erma, tar ut løstenna, finner frem spaden og legger balla på bordet når man får en i trynet. Vi håper laget lærer og at Ronny får dreisen på dette.

Han har sagt det så mange ganger før; det tar tid å bygge et lag. Det ser man jo nå. Vi får bare ha tålmodighet (fokk, som jeg hater det ordet). I en mørk stund kan man jo tenke på at Deila hadde en trøblete start både i Godset og Celtic… Så tradisjonen tro lover jo dette egentlig ganske godt.

Søndag 7. mai kl 18.00 er første mulighet til å vise baller når vi tar imot Stabæk som kommer fra et stygt 0-3-tap hjemme mot Haugesund. De kommer til å være revansjelystne og vi håper våre gutter matcher lysten på å snu skuta og reise den berømte kjerringa.

Seier i PostNord-ligaen

Noen som har funnet vinneroppskriften er Vålerengas rekrutter som i går tok sesongens første seier på tredje forsøk i PostNord-ligaen, hjemme mot Follo. VIF kom under og utlikna to ganger – apropos lagmoral – før Chidera «ChiddiChiddi, The black Cristiano» Ejuke scora seiersmålet. Tross tap i Skien har det vært en bra uke for Chiddi, som fikk sin offisielle A-lagsdebut onsdag med scoring mot Gran, Eliteserie-debut søndag og ble matchvinner for VIF2 i går. Med A-lagsbriller er det også gøy å se at Herman Stengel prikket inn et lekkert frispark og at Aron Dønnum, som skrev proffkontrakt i november, limte en bue i vinkelen etter et å ha lekt karusell med Follo-stopperne. Ejukes mål var forresten også en liten perle. Det er med andre ord verdt å klikke seg inn på klubbens sider og se det sjæl.

Vålerenga 2 stilte følgende lag:

Falch – Sandrakumar, Hay, Nakkim, Borchgrevink – Stengel, Berntsen (Opsahl 46. min) – Olden Larsen – Dønnum, Ejuke, Pettersen (Njie 86. min)

Neste match for Enga i PostNord-ligaen er borte mot Bærum 8. mai kl. 19.00. Oslo mot Bærum to dager på rad, der altså.

Stirrekonk

Klubben har lagt ut en liten videofilm der noen av spillerne i regi av Discovery utfordres til stirrekonkurranse. Det viser seg at vi har flere svært gode stirrere på laget. Kanskje på tide å bytte ut myntkast i Norway Cup?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *