Engamorgen lørdag 6. mai: Ny iskriger på plass

Steffen Søberg er i Frankrike Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Dette ligger an til å bli den deiligste helga på lenge (med mindre du heter Svein-Erik Edvartsen, og kan glede deg til mediestormen som følger etter at hele Norge har fått vite at dine tidligere kollegaer nekter å jobbe med deg og mener at du er en god gammaldags mobber), med sol, varme og sommerfeeling over Oslo. Da er det jo passende at vi i dagens Engamorgen velger å legge turen inn i en kald ishall. I dag handler nemlig det meste om hockey.

For selv om det er vår, og ball, gress og varme føles mer nærliggende enn puck, is og kulde, så jobbes det i kontorene på… eh…Furuset Forum? Hjemmekontoret til Folle og Glenn Jensen? Hvor sitter egentlig hockeyadministrasjonen for tida? Uansett! Det jobbes i kontorene på et eller annet hemmelig sted med å signere både nytt blod og gamle kjenninger til neste sesongs Vålerenga-lag.

 

Sistemann ut til å sette penn til papir er en nykommer som fast inventar på A-laget, men er samtidig en gammal kjenning i klubben. Rolf Thomas Aastad har nemlig spilt aldersbestemt hockey i Vålerenga i noen år, og ble bare for noen måneder siden norgesmester med U20-laget. Han har hatt noen gjesteopptredener på A-laget tidligere, men i går signerte han altså sin første A-lagskontrakt med klubben.

 

I videoen under kan du se Rolf Thomas fortelle om sine styrker som spiller, samt om sine tanker rundt den kommende sesongen.

 


Og vi holder oss i ishallen, for årets hockey-VM, som spilles i Tyskland og Frankrike, starta i går. I kveld spiller de norske gutta sin første kamp mot den ene vertsnasjonen, Frankrike, og i troppen http://www.iihfworlds2017.com/en/teams/#NOR finner vi Vålerengas eminente keeper Steffen Søberg.

 

Kampen kan du se på Eurosport Norge fra klokka 20.10 i kveld.

 

Og: Vi var i Dagsavisen i går som vanlig. Denne gangen handler det om skjerfing, og det kan du lese her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *