Engamorgen onsdag 24. mai: Transportetappe

Henrik Kjelsrud Johansen er klar for cupkamp. Foto: Eivind Hauger

På Kråkerøy forbereder man seg til cupfest. Og det trengs kanskje, siden Fredrikstad Fotballklubb er en katastrofe. Den såkalte “aristokraten”, som de kalles fordi de vant mange titler på den tida du kunne vinne NM på walk-over fordi rutebussen til det andre laget streika, lever nå mer opp til ordtaket til de gamle gubbene i Top Gear: Ambitious, but rubbish.

 

FFK tapte sist 1-3 for Levanger og ligger nå på bunnen av 1. divisjon. Nedrykk til 3. nivå er en høyst reell mulighet. Så dårlige er dem at kona til Terje Høili begynner å bli lei av at Europris-eieren øser millioner inn i det synkende skipet – som forøvrig trenes av Andrea Loberto. Hun kommer med følgende melding: “Alle vet at den som løper mye, løper fortest”.

Jeg er litt usikker på om Usain Bolt ville vært enig i det, men samma det. Hvorfor gnåler jeg om Fredrikstad? Fordi Kråkerøy slo dem ut i forrige runde, og nå er det nettopp Kråkerøy som inviterer til “cupfest” på Fredrikstad Stadion. For oss betyr det ny harrytur til norges Alabama, og ingen ny bane på banelista. SAD!

Kråkerøys sponsor, materialforvalter, festarrangør og “sorte skjørt” (hæ?) melder at de har solgt 260 VIP-pakker og skal servere gryterett. De har også kjøpt inn noen fine, nye vimpler for anledningen. Billettprisen for Vålerenga-fans er på ålreite 125kr. Eller omtrent det du betaler for å se en kamp fra stehplatz i Bundesliga.

Værmeldinga sier ca 20 grader og strålende sol, så husk solbriller.

For vår del er det egentlig bare å kjøre på. Stille et anstendig lag, vinne kampen, og sørge for at ikke fotball-Norge får more seg over ei cupbombe. Smile, være grei, vinne med stil og spille på seg litt selvtillit før trønderbermen kommer på søndag.

Kjelsrud er i alle fall klar. Og det er vi og!

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 24. mai: Transportetappe

  • 24. mai 2017 i 22:08
    Permalink

    Vil opplyse aperopet om at kommentarer som “Transportetappe” samt “På Kråkerøy forbereder man seg til cupfest. Og det trengs kanskje, siden Fredrikstad Fotballklubb er en katastrofe. Den såkalte «aristokraten», som de kalles fordi de vant mange titler på den tida du kunne vinne NM på walk-over fordi rutebussen til det andre laget streika, lever nå mer opp til ordtaket til de gamle gubbene i Top Gear: Ambitious, but rubbish.” var ca 1 straffe fra å komme opp og bite i ræva

    Hadde man sett historien gjennom etpar år, så hadde det vært fornuftig å være mindre høy og mørk

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *