Engamorgen torsdag 8. juni: Sikre deg din faste plass i dag!

Den store dagen nærmer seg Foto: Aperopet

En av de aller største dagene i Vålerengas historie nærmer seg med stormskritt. I dag er det 94 dager igjen til den første eliteseriekampen i vårt eget hjem. Og hvis du skal sitte på Patriot-feltet kan du sikre deg din faste plass på det nye stadionet allerede i dag.

Patriot-feltet er det feltet som blir liggende midt på den langsida som ligger nærmest E6, og feltet vil tilsvare de midterste delene av Vestbredden på Ullevaal. Forskjellen for de som står på Bredden i dag er at Vestbredden er en tribune hvor det føles naturlig å stå, mens det på Patriot-feltet kun vil være stående supportere på de tre bakerste radene. Man kan kanskje tenke at det er naturstridig for Vålerenga-supportere å sitte under matcher, men jeg tror klubben har tatt et godt valg her. Er du stående og syngende så er din plass i svingen. På den måten slipper man den lapskausløsninga som Vestbredden framstår som i dag, hvor alle står men hvor det aldri blir noe særlig trøkk. Med tydelig forskjellige profiler på Supporter-tribunen og Patriot-feltet blir det lettere for alle å finne den plassen hvor de hører hjemme.

 

Og hvis du har funnet ut at Patriot-feltet er plassen du hører hjemme, så er dagen i dag en viktig dag. I dag kan du nemlig sikre deg din faste plass på Vålerengas nye stadion. Den plassen hvor du skal sitte og se Vålerenga vinne serien sesong etter sesong.

 

Klubbens sider kan fortelle at det er to måter å sikre seg sin plass på: Enten ved å sende en mail til post@sjappa.net, hvor du forteller hvor du vil sitte, eller ved å møte opp i Sjappa på Helsfyr. Men merk at de som møter opp personlig prioriteres foran de som sender mail, så her er det bare å dra tidlig fra jobb, og legge turen innom Helsfyr på vei hjem.

 

 

Hvis du vil korte ned ventetida til 10. September kan jeg anbefale både bildene vi tok i forrige uke, da vi besøkte byggeplassen som begynner å ligne et stadion, samt videoen som klubben har lagt ut på vif-fotball.no. Glem de kritikerroste skjermsparerne på den nye Apple TV’en. Aldri har en dronevideo vært vakrere enn den av vår nye leikegrind!

 


Har du tenkt deg til Kristiansund for å se fotball i juli? Vålerenga møter eliteseriedebutanten KBK 17. juli, så her er det en gyllen mulighet til å få nok en bane på banehopperlista.

 

Vi får 167 billetter, og selv om dette er en mandagskamp så er det nok gode muligheter for at feltet vårt blir utsolgt. Sesongkortinnehavere har mulighet til å sikre seg billetter gjennom forhåndssalget nå på fredag og lørdag, ved å møte opp i Sjappa. Når Sjappa åpner igjen etter helga på tirsdag 13. juni blir eventuelle gjenværende billetter tilgjengelige for de som ikke har sesongkort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *