Engamorgen mandag 23/3-15: Ueffektive Vålerenga straffet av Oilers

Hva nå, Svenna og Shampo? Foto: Grydis.no
Hva nå, Svenna og Shampo? Foto: Grydis.no

Så da er første semifinalekamp spilt (igjen), og denne gangen tapte Vålerenga 0-3 på Jordal Amfi. Vålerenga var klart best i første periode og dro på Oilers mange utvisninger rett og slett fordi de kom på etterskudd og måtte ty til ulovligheter. Problemet er at Vålerenga rett og slett ikke klarer å sette sjansene. Det var litt flashback til fler av de frustrerende kampene i kvartfinaleserien mot Frisk, og Oilers spilte også litt på samme måte. Stapp inn folk foran keeper, rydd unna for Vålerengas forwards, få en kølle eller skøyte på det meste, og tving Enga til å ta dårlige avslutninger keeper ser fra vanskelige vinkler.

Det var selvsagt også sjarmerende at spillerne til Fairplay-Oilers håner Jordal-publikummet etter hver scoring. Det er opplest og vedtatt at de blir diskriminert mot, og Petter Thoresen og de sjarmerende spillerne lar selvsagt ikke sjansen gå fra seg til å hoverere både under og etter matchen.

Nå må Vålerenga vinne to kamper i Stavanger, helst på rad. Neste kamp på Jordal er førstkommende lørdag. La oss håpe det ikke er fjerde og avgjørende.


En god nyhet oppi alt som skjer er at Tim Mørk har signert A-lags kontrakt med Vålerenga Hockey. Backtalentet har etablert seg på A-laget etter å ha vikariert under skadefraværene, og får nå bra med istid.


Stefan Espeland har tatt en prat med Vålerenga Hockey-TV.

 


Kvalserien til Get-ligaen er ferdig, og Manglerud/Star og Kongsvinger blir i Get – såfremt Kongsvinger overlever økonomisk. Det ble klart i dag da Tønsberg klarte kunsttykket å tape 0-2 for Comet i Halden, mens Kongsvinger slo Manglerud. Det skulle ikke forundre meg om vi ender opp med å se Tønsberg-fans blide åsyn i Get-ligaen neste år allikevel, for det er mer enn en klubb som står med en fot i den økonomiske grava.

Tønsberg Blad: Opprykksdrømmen Brast.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *