Engamorgen 24/4-15: Hockeyforbundet slutter aldri å overraske..

Bråket etter protesten fortsetter med en strøm av mindre positive mediaoppslag. I går ettermiddag fikk saken enda en overraskende vending, da det plutselig kom frem i media at Stavanger Oilers må betale for Vålerengas reise til Stavanger til torsdagens kamp. Eh, hvorfor det sier du? Fordi NIHFs regelverk krever det, that’s why! 

Kravet er at Oilers må skaffe Vålerenga transport, uten krav til noe annet enn billigst mulige reisemåte. Derfor kom de til å bestille en buss til oss. Dette er selvsagt bare tull, de vet at Vålerenga blir værende i Stavanger fra tirsdag til fredag, da de skal spille to kamper der på to dager. Men de går ut med dette for å sette fokus på det elendige regelverket til forbundet, som får rare utslag i øst og vest. Vålerenga takket selvsagt nei til dette, men Oilers er altså påkrevd å tilby Vålerenga det.

Oilers varsler oppvask etter sesongen, og det er vel egentlig på tide at noen tar en skikkelig gjennomgang av hele regelverket en gang for alle. Eventuelt kan man bare kaste hele driten og google-translate SHLs regelverk. Det bør bli vesentlig bedre.

Les også: Norges ishockeyforbund er amatørenes lekegrind


Hockeyforbundet har valgt å hemmeligholde hvem som var videodommer i Stavanger, og selv om vi har gravd ganske mye har vi ikke klart å definitivt finne det ut. Det verserer rykter om at det skal ha vært en funksjonær i Stavanger Hockey, altså Oilers egen breddeklubb, men vi har ikke klart å få det bekreftet. Men så er det vel kanskje på tide å se litt fremover?

Videodommer til kveldens kamp er uansett Lasse Dahl. Et kjent navn for de som har sett en del hockey i norge. Enga må vinne to kamper i Stavanger, så vi kan like gjerne begynne i kveld. Kampen går på TV 2 Sportskanalen kl 19.


Vålerenga Ishockey damer ble norgesmestere i helga, etter å ha slått Stavanger 5-3 i Siddishallen. Aperopet gratulerer! Ny bøtte i skapet!

IMGL8563-XL
Foto: Kenneth Myhre

 


 

PS: I kveld er det Rekaften på Bohemen. Vi er forhindret fra å komme. Kan noen av våre faste lesere være så hyggelige å skrive en rapport? Vi lover å spandere en bayer på en lykkelig vinner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *