Engamorgen søndag 16. juli: Mens vi venter

Vi venter på å få feire scoringer igjen. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Har du ventet lenge på dagens Engamorgen? Var det verdt å vente på det? Er det lurt å vente på det åpne salget til stadion om en måned? Ikke vent for lenge med å trykke på bildet nå, så finner du det kanskje ut. 

 

Aktiv venting

Et supporterliv handler i aller høyeste grad om venting. Bare en hel haug med venting. Vi venter på neste seier, neste mesterskap, neste mulighet til å rykke opp, neste sesong, neste egenproduserte spiller til å slå igjennom, bussen til kamp, for ikke å nevne de 104 årene med venting på eget stadion.

Eller mest prekært i dette tilfellet, neste kamp.

Det er jo en halv evighet siden vi gikk av banen på Brann Stadion. Mange har jo rukket å dra halve jorda rundt og blitt solbrune/solbrente fra da til nå.

Ikke er jeg på tur selv, men på sosiale medier ser jeg flere utvidede feriebilder fra nærområdene rundt Kristiansund. Tydeligvis kjenner jeg en del av de heldige som fikk seg billett til borteseksjonen. 

Fra Valle har det vært kjedelig stille den siste uka fra sportslig side. Det var snakk om fantastisk form på treninga etter Brannkampen, men så ble det stille. Kan jo være lov å håpe at de har finspisset og beholdt formen før morgendagen.

Den som venter får se.


 

Vallekortet i 1000

Når vi snakker om å vente på noe godt. Fredag kveld var det solgt 1007 Vallekort, i tillegg til sesongkort. Alle Premium-plasser er solgt ut og Patriot-feltet har heller ikke mange plassene igjen. Etter sigende, så fylles også supportertribunen opp i et radig tempo.

Jada, du leste sikkert dette igår også, men noe positivt kan aldri nevnes for ofte.

Det kommer til å bli fullt på åpningskampen

Vi snakker her om en reell frykt for at billetter vil havne på svartebørsen. Svartebørs er noe dritt, men i visse settinger er det utrolig kult.

Det åpne salget starter 16. august. Altså om en måned. Klubbens medlemmer og Klanen får muligheten uka før.  Pluss at hvis du kommer viftene med billetten din til hjemmekampen mot Tromsø (eller Vallekortet og sesongkortet) til billettluka etter den kampen, kan du få kjøpt en av de resterende billettene til første, ordentlige hjemmekamp. Tromsøkampen spilles 14. august og billetten koster 104 kroner.

Tar du sjansen på en resterende billett til den kampen? Det gjelder jo så lenge lageret rekker.

Jeg ville ikke tatt sjansen på å vente forgjeves. Slå et slag for egen nytelse, og et slag mot svartebørs, og sikre deg Vallekortet når Sjappa åpner igjen på tirsdag.

For i noen tilfeller får ikke den som venter på noe godt se

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *