Engamorgen søndag 23. juli: Utlån for Sandrakumar

Madhusan Sandrakumar (t.h.) har reist til Strømmen for resten av sesongen. Foto: vif-fotball.no

Da vi for et par uker siden kjørte en gjennomgang av stallen, og vurderte hvilke spillere vi trodde ville være med videre og hvilke spiller vi trodde var på vei ut, vurderte vi at Christian Borchgrevink var på vei ut på lån, mens Madhusan Sandrakumar ville bli værende. En ung og lovende høyreback ut på et utviklingsopphold, en ung og lovende høyreback til å kjempe for rekruttlaget, altså.

Nå viser det seg at vi foreslo feil unge og lovende høyreback ut, for på fredag la Strømmen ut en video på sine hjemmesider, hvor Madhusan Sandrakumar selv forteller at han har signert en utlånsavtale som strekker seg ut sesongen med romerikingene.

 

Dermed følger Sandrakumar i fotsporene til Markus Nakkim som hadde et vellykket halvårlig låneopphold i nettopp Strømmen.

 

Vi ønsker Madhu lykke til i Strømmen, og håper han kommer tilbake som en enda mer solid høyreback, som kan kjempe om plassen på A-laget til Vålerenga. Samtidig håper vi at Christian Borchgrevink nå blir værende i klubben, sånn at det ikke viser seg at vi var helt på jordet da vi tippa på hvilke spillere som skal ut.


Tap for Kamma

 

Rekruttene, med Adam Larsen Kwarasey i mål, møtte serieleder HamKam på Briskeby i går. Kampen endte 2-0, etter at hjemmelaget scoret to ganger i første omgang.

 

– HamKam vinner fortjent. De er, kanskje sammen med Alta, det beste laget i avdelingen vår og blir noen knepp for store for oss i dag. Vi henger brukbart med spillemessig, men de er litt klokere, litt mer fysiske og litt mer voksne hele veien. sier trener Gard Holme til vif-fotball.no.

 

Neste helg venter borteoppgjøret mot Raufoss for rekruttene.


Eliteturnering under Norway Cup

 

Nettavisen kunne tidligere i uka melde at Norway Cup i år kommer til å arrangere en egen eliteturnering for G16-lag under Norway Cup-uka. Norway Cup har de siste årene vært en turnering primært for bredden, mens elitelagene i ungdomsklassen har vært skeptiske til å delta, blant annet på grunn av dårlige baner, svake dommere og dårlig motstand.

 

Dette ønsker NC altså å gjøre noe med ved å invitere noen utvalgte elitelag, deriblant Vålerenga, til å spille på kunstgressbanen som til daglig er hjemmebanen til KFUM.

 

Nettavisen har snakket med Thomas Hasselgren, som er utviklingssjef i Vålerenga, og han bekrefter at klubben kommer til å sende sitt absolutt beste G16-lag til den nye eliteturneringen.

 

– Det er en forutsetning for vår deltagelse. At vi får gode matching i alle kamper, bra baner og at det er gode dommere. Alt rundt må jo også være bra, forteller Hasselgren.

 

Undertegnede bor på Ekeberg, og har ”gleden” av å dele 34-bussen med hele Norway Cup en uke hvert år. I år ble jeg egentlig glad da jeg oppdaga at jeg hadde lagt ferien til NC-uka, men etter å ha lest om denne nye turneringa kjenner jeg litt på at jeg gjerne skulle vært på sletta og sett eliteungdomslaget til Vålerenga spille. Så for min egen del kan denne turneringa gjerne bli en årlig tradisjon!


Dagbladet-reportasje fra vårt nye stadion

 

Det nærmer seg september, og åpning av vår nye leikegrinn. Hvis du vil korte ned ventetida kan vi anbefale Dagbladets sak fra byggeplassen, som likner mindre og mindre på en byggeplass, og mer og mer på et jævlig kult stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *