Engamorgen torsdag 27. juli: Overgangsvinduets første uke

Vajebah Sakor flytter på seg i første uke av det skandinaviske overgangsvinduet. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Overgangsvinduet er åpent, og en rekke spillere med Vålerenga-historikk flytter på seg. Og Aperopet har lært noe av denne uka. Likevel forventer vi større aktivitet fra neste uke for Vålerengas del.

Tidligere VIF-lån Vajebah Sakor (21 A-kamper i 2016) er klar for IFK Göteborg på lån fra Juventus:

Tidligere Vålerenga-spiller Shåresh Amadi (1 A-kamp i 2010) er klar for Ullern:


Samtidig ser tidligere VIF-spiller Harmeet Singh (101 A-kamper i perioden 2007-2012) ut til å finne veien til Kalmar i svensk serie.

I tillegg virker det som om Molde og Vegard Forren blir enige om en avtale om at landslagsspilleren som i ryktenes verden har vært lenket til VIF skal ha nok en periode på Røkke-løkka.

Sotahjørnet melder at sju ulike rekruttspillere er på vei ut og at Leo Cornic (16, fra egen stall) og Almin Dacic (17 fra Mandalskameratene) er på vei inn i rekruttstallen. Spillerne vi her snakker om er nest/sisteårsjuniorer (de utgående) og svært unge (de innkommende).

Og særlig mer av konkret materiale om overganger er det ikke.

Eller?

VG kjører på med oversikter over hvem som er de heteste salgsobjektene og mest ønskede inn i ulike klubber. Som kilde for VIF benytter de seg av Erling Rostvåg. Det lengste denne betalingsmurartikkelen strekker seg i rykteutviklende retning for Vålerenga er denne setningen:

Jeg tar for gitt at Gyas (sic!) Zahid forsvinner, sier supporterlederen, som også har fått med seg at Wolff Eikrem kanskje kan være tilgjengelig.

Erling er en mann med mange kvaliteter, men i denne sammenheng må det sies: Talsmannen i Klanen er svært langt unna å ta ut laget eller hente nye spillere til Vålerenga.

Og da blir den kanskje viktigste lærdommen om Vålerenga etter første uke av dette vinduet at VGs åpne sluser til Valle er lukket.

For det er ingen rykter. For heller ikke VG har vel hørt at Mushaga Bakenga er observert på 20-bussen, en maxi-taxi med Manchester United-stjerner på utgående kontrakt står fast i gjørma oppover Innspurten eller at en av de gamle skøyteløperne som utgjorde de 4 S’ene – var det Kay Stenshjemmet mon tro? – satte fra seg en comebacksulten John Carew utenfor Vallhall mens Stenshjemmet selv var ved VIFs nye stadion for å stappe Lillestrøm-drakter i dassene på nybygget?

Det er med andre ord slutten på ei silly season-uke som ikke har vært det minste silly her hjemme. Så kan i hvert fall Aperopet melde at det skal mye til med spillere inn eller ut på denne siden av helga, mens mye tyder på at det vil skje mer til uka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *