Engamorgen 6/4-15: En fin dag for fotball, dere!

Serieåpningen er over oss! Sola skinner og 15.000 er ventet til Ullevål i dag.

Ullevaal-matta er klar - er du?
Ullevaal-matta er klar – er du?

Sjekk ut dagens Engamorgen mens du febrilsk forsøker å få tida til å gå.

Davy Wathne skal etter sigende bo de neste 8 månedene i bobil, og kjøre norge rundt for å ta tempen på fotball-norge. Noe sier meg at han egentlig ikke skal bo i den bilen i åtte måneder, får i alle fall håpe det for han sin skyld. Han har uansett startet med det beste, og intervjuet Kjetil Rekdal sittende i campingstoler. Skarp sol, lue og kulde viser norsk campingliv i et nøtteskall. Men intervjuet er bra, og går langt mer i dybden enn man vanligvis får tid til da det er hele 18 minutter langt. Sjekk det ut.


Ikaros kommer med #3 av Østkantpakk til serieåpningen. Det er et solid nummer på hele 68 sider, masse fete fargebiler og mye dyp materie. Det blir reisebrev fra utlandet, tribunepolitikk, øltesting, historien om Jordal Amfi og mye annet. Vi applauderer alle slike intiativ, kjøp blekka. Den koster 40 spenn, men da får du lektyre i pausen og noe fysisk mellom henda som er noe annet enn en mobiltelefon.

opakk


 

Jammen da sees vi på matchen, da?

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.