Budkrig om Sander Berge?

Sander Berge signerer for Vålerenga. Foto: www.vif-fotball.no

Sander Berge er het om dagen. Ikke en “het potet”, som enkelte ville si. Det er nemlig feil. En het potet er noe du kaster fra deg. Berge er bare regelrett heit.

 

Diverse kilder melder at Fiorentina og Sevilla har lagt inn bud på han de siste dagene, og nå melder Metro at det ligger an til budkrig mellom Arsenal og Tottenham.  Hans agent Mike Kjølø er spottet i London.

Genk skal ville ha bortimot 200 millioner kroner, og da sier det seg sjøl at de raker inn en ganske fet profitt. Men Vålerenga skal vel ha noe sånt som 10-12%, kanskje 15 hvis vi er heldige.

Så vi får satse på at Arsenal og Tottenham virkelig skrur på pengebruken. Tottenham har ikke signert en eneste spiller dette vinduet, visstnok.

Det engelske overgangsvinduet stenger allerede i kveld, så vi får vite noe ganske snart.

Èn kommentar på “Budkrig om Sander Berge?

  • 9. august 2018 i 18:21
    Permalink

    Philippe Clement, Genks trener, er den mest spennende coachen i belgisk fotball. Han har klart overfor klubben gitt uttrykk for at han ikke vil miste Sander Berge. Berge sammen med 2 andre spillere blir sett på som hjørnestenene i oppbyggingen av Genk og det innebærer ambisjoner i Europa. Penga rår også i belgisk fotball, men jeg tror ikke klubbledelsen overkjører Clement i denne saken.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *