Kommentar: Vålerenga – FK Haugesund 2-0: Deshorn Browns magiske 80 sekunder

Deshorn Brown. Foto: grydis.no
Deshorn Brown. Foto: grydis.no

Deshorn Brown, mine Damer og Herrer.

Mye har vært skrevet om vår nye jamaicanske spiss, og i dag innfridde han alle forhåndsuttalelsene som har kommet. Etter å ha vært mye nesten forut for scoringene i kveld, løsnet det endelig. To mål  verdig en toppscorer sikret Vålerenga 2-0-seier, tre poeng og tabelltopp.

Han ble byttet ut i debuten uten å egentlig ha skapt noe som helst mot Godset og måtte ut med en føling i beinet ved pause mot Sarpsborg 08. I dag startet han på topp og endelig fikk han noe å jobbe med. Han takket for tilliten og satte to kasser på ett minutt. Begge målene assistert av Daniel Fredheim Holm – selv om ingen av målene på noen som helst måte var ferdigscoret.

Det virker litt som at det hviler en liten forbannelse over spillerne mediene, og klubben selv, setter fokus på i forkant av kampene. Brown fikk dette de to første serierundene, men slapp unna den siste uka. I søkelyset fant vi i stedet Ghayas Zahid og Kjetil Wæhler. Førstnevnte ville mye, men slet med dårlige valg og var en skygge av seg selv. Sistnevnte måtte ut med skade. La oss for Guds skyld håpe vi ikke hauser opp Christian Grindheim og Michael Langer med det første…

Utenom det magiske minuttet med Brown var det lite å skrive hjem om. FK Haugesund hadde ingenting å komme med i førsteomgangen, men skapte et par gode sjanser i andre. Vi hadde mye nesten i første, men ingenting i andre. Det var surt og kaldt, feilpasningene florerte og det var knapt nok tilskuere innafor portene på Ullevaal. Fredager dreper rettt og slett entusiasmen til folk. Neste uke blir ikke bedre. Først tirsdagskamp i cupen mot Lokomotiv Oslo før Kristiansand skal besøkes fredag. Å spille i helga får vi ikke oppleve før i sjette serierunde da vi skal til Vårt Åråsen. Første søndagskamp hjemme blir ikke før i runde 14 og da skriver vi 28. juni på kalenderen. Men her har ennå ikke TV-selskapene plukket ut sine TV-kamper…

Da er det i alle fall varmt i lufta. I dag var det bare Deshorn Browns magiske 80 sekunder som varmet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *