Odd – Vålerenga 4-1: Glemte vi å gå på jobb?

Igjen så starter vi kampen i høyt tempo, med bra press og vilje. Og vi blir belønnet etter bare seks minutter. Shala går på en retur, blir tatt og en dommer med bra vinkel og plasseringsevne blåser straffe. Matti gjør jobben.

Selv etter Odds utligning etter 12 minutter sitter jeg med en følelse av at denne kampen har vi. Gutta er påskrudd og vi spiller Odd dårlige. Så etter tretti minutter bare slutter vi å være på jobb. Virker som at gutta tror at nå går alt av seg selv og vi behøver ikke gi 100%. OG DA BLIR DET SÅNN HER. Hver.Jævla.Gang.

Vi slutter å kjempe og vi slutter å spille hverandre gode. Vi kan ikke slutte å spille som ett lag. Vi har ingen spillere som er så gode at han kan avgjøre hele kampen alene hele tiden.

Mot slutten av kampen, gjør Fagermo det eneste rette. Han gir unggutta verdifull spilletid. Og det er vel det mest positive jeg har å melde fra kampen. Spillerbørsen er skummelt tynn, fordi jeg er bare oppgitt.

Spillerbørs:

Kristoffer Klaesson – 1 – Dette holder ikke. I dag var tydeligvis en av de dagene hvor alt gikk galt. I intervju etter kampen legger han seg paddeflat og tar på seg skylda. Lurt men den må deles med hele laget også.

Christian Borchgrevink – 3 – Er ikke direkte involvert i baklengsmåla, men som resten av laget er han ikke bra nok. Vanskelig å sette finger på helt hva, men lider under at hele laget er langt under pari store deler av kampen.

Johan Lærdre Bjørdal – 3 -Meningen er at han skal slå endel pasninger opp til vingene, dette ble det lite av i dag. Er ikke direkte involvert i baklengsmålene.

Ivan Näsberg – 3 – Er uheldig på siste målet. Får ballen hardt i hodet og returen går til en umarkert odds spiller.

Sam Adekugbe – 2 – Forsøker mye fremover, og er fint med i de 30 minuttene vi spiller bra. Så kladder det også for han. Også i dag er det et baklengsmål hvor han ballwatcher litt, før Klaesson kløner den i mål.

Felix Horn Myhre – 3 – Mer synlig enn Olderup har vært i denne rollen. Uten at han fremstår som veldig bra. Blir ikke helt klok på denne rollen.

Magnus Lekven – 3 – Ut etter 82 min. God offensiv de første 30, så blir han mer og mer borte. Og som resten av laget begynner også han og spille mer for seg selv enn for laget.

Herolind Shala – 3 – Ut etter 72 min. Skaffer straffa, når han går på returen på corneren. Har noen spede forsøk. Uten at det blir noe særlig ut av det.

Aron Dønnum – 4 – Er leken og villig til å drible hele det andre laget om det går. Er artig og se på, men det blir ikke poeng av det når han ikke får meg seg laget rundt han.

Bård Finne – 3 – Ut etter 64 min. Er påskrudd første 30. Blir så anonym før han forsøker litt igjen, men blir ikke noe ut av det.

Matthìas Vilhjàlmsson – 4 BB – Matti prøver. Han er sikker på straffa og er alltid et oppspillspunkt når vi trenger det. Han jobber alltid for å få de rette posisjonene. Men i dag var det lite å skrive hjem om. Får BB i mangel av noen bedre.

Innbyttere:

Osame Sahraoui – 3 – Inn etter 64 min. Nok et spennede innhopp. Viser dribleferdigheter, fart og oversikt. Må jobbe med å slippe ballen før han går seg inn i problemer. Spennede spiller for fremtiden.

Odin Thiago Holm – Inn etter 82 min. For kort tid.

Benjamin Stokke – Inn etter 82 min. For kort tid.

Ousmane Camara – Inn etter 72 min. For kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.