Engamorgen lørdag 13/6-15: Rekdal bommet på straffe!

Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no
Kjetil Rekdal. Foto: grydis.no

Det er lite som skjer i Vålerenga-universet om dagen, så da blir alle små saker plutselig store saker. Dagens Engamorgen viser at Kjetil Rekdal faktisk bommer fra straffemerket innimellom og vi nevner Vidar Davidsens syn på Martin Ødegaard.

De fleste husker Rekdal som en glitrende straffeskytter, ikke minst han selv, men hvordan går det når VG-journalist Jamel Rake utfordrer Norges #10 i straffeduell? Uten å avsløre for mye kan vi si at det ikke gikk like bra som Rekdal hadde forventet. Reaksjonen etterpå er derimot verdt de sju minuttene innslaget varer.

Se alt på VGTV.


Norge spilte landskamp i går og som vanlig gikk det i dass. Høgmo trodde han møtte Brasil og satset på å tette igjen bak i kampen hvor kun tre poeng var godt nok. Det endte med den andre smultringen foran mål på like mange kamper. Ex-Vålerenga-spiller- og trener, Vidar Davidsen, var ikke fornøyd med hvordan landslaget brukte Martin Ødegaard.

– Dyrk Martin Ødegaard for alt hva han er verdt, Han er som skapt for 10-errollen rett bak spissen. Her må Per-Mathias Høgmo tilpasse systemet til spilleren og ikke spilleren til systemet, sier Davidsen, som på Facebook skriver at det er «helt uforståelig» at 16-åringen ikke spiller hengende spiss ifølge VG.

– Han var klart best da han i 2. omgang trakk inn i banen. Han er en spillertype som minner om Michael Laudrup og er fenomenal når han kommer inn i mellomrommet, drar av en spiller og stikker gjennom pasninger, beskriver Davidsen ifølge avisa.

Vi mener Høgmo burde gi kantposisjonen til Daniel Fredheim Holm og heller gå for Ghayas Zahid i 10-ern. Morten Berre er selvskreven på topp.


Aperopets egen Greger er i USA for tiden og sendte oss dette bildet. Send oss dine bilder nå!
Aperopets egen Greger er i USA for tiden og sendte oss dette bildet. Send oss dine bilder nå!

 

Vi har fått en del skjerfbilder fra dere lesere de siste dagene, men vi vet at det finnes mange flere der ute. Send oss ditt bilde så vi kan bevise for alle og enhver at vi virkelig er Enga både her og der!

Besøk skjerfsiden vår her eller klikk på skjerfing i menyen øverst til høyre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *