Engamorgen mandag 24. april: Deilig blåmandag

Christian Grindheim: BB. Foto: Grydis.no

Det var et deilig skue på Ullevaal i går kveld, med et Vålerenga-lag som så ganske komfortable ut. Harde i duellspillet, hardtarbeidende i gjenvinninga og med mye løping. Tollås som eksponent for det første, Grindheim for det siste.

 

Det er fortsatt mye å gå på, men som Reidar Sollie i Dagsavisen påpeker: Det viktigste er å få den defensive strukturen på plass. Den var der mot et svakt Sogndal-lag, og vil bli satt på skikkelig prøve mot Odd i Skien om en uke. Et Odd-lag som tapte 3-0 i Stavanger for Viking, men hjemme har de 2-0 over Kristiansund og 1-0 over Tromsø. Når det er sagt, de har en del å rette på:

 

…Men først er det cuptur til Hadeland.

5844 solgte billetter er stusselig, men absolutt ikke uventet. Det er mange som har en passiv, avventende holdning til Vålerenga om dagen, og de har hatt det lenge. Tiden vil vise om den vedvarer, eller om man klarer å vekke noe når man flytter på ny stadion. Tipper Dagbladet kommer med utfyllende saker om dette i dagene fremover. Da er det jo også litt synd at Eurosports kommentator bruker masse tid på å snakke ned kampens kvalitet, i følge en venn som så på strømmetjenesten dems. Det var ikke måte på hvor dårlig kampen var. Synes den var ganske bra jeg.

Jeg er veldig fan av ærlig journalistikk, men når rettighetshaver sitter og snakker ned “produktet” så er det noe rart.

Det er også verdt å merke seg at etter denne serierunden har Vålerenga bare scoret ett mål mindre enn Rosenborg, med tanke på det veddemålet som ble inngått tidligere.

 


 

Vålerenga 2

Spennende kamp for Vålerenga 2 i kveld. De møter Skeid borte på Nordre Åsen kl 18.30. Skeid serieåpnet med 1-0 over Nybergsund borte forrige helg. Her blir det mulig å stifte bekjentskap med vår gamle venn Tom Nordlie, samt flere tidligere Vålerenga 2-spillere: Mats Andersen, Henning Tønsberg Andresen og David Hickson Gyedu er alle 97-modeller, og alle tre meldte overgang til Skeid før denne sesongen.

I tillegg kan det bli muligheter for å se spillende assistent Morten Berre på banen..

Les mer om kampen i Dagsavisen

 

Til slutt tar vi med denne perlen fra Glenn Jensen:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *