Engamorgen torsdag 1. februar: Enga Live og ny rolle for Daniel

Freddy dos Santos skal lede Enga Live sammen med Tina Wulf kommende sesong.

I forrige kom klubben med info om at årets kick off går av stabelen rett etter at generalprøven mot start er ferdig den 3. mars. Kampen mot start begynner klokka 16 på Intility Arena, og kick off-arrangementet skal vare til rundt klokka 22, så det er bare å møte opp for en lang og fullspekka Vålerenga-dag på og rundt vårt flotte nye hjem.

I går gikk det også ut en mail om denne kvelden til alle med sesongkort, og i den nevnes det i en bisetning at Freddy dos Santos og Tina Wulf skal ha premiere på Enga Live. “Hva er Enga Live”  spør du kanskje? Det gjorde i hvert fall undertegnede i går kveld, og sendte derfor en mail til Tina for å finne ut av det.

To minutter etter kom følgende svar:

Freddy dos Santos og jeg ønsker å gi våre supportere noe ekstra når de kommer inn på stadion, og i forbindelse med våre hjemmekamper skal vi sende direkte på storskjerm i forkant [av kampen]og i pausa. Her får vi gjester på besøk og siste peptalk med Ronny eller andre fra sport før avspark.

Etter kamp flytter vi studioet inn i Players Lounge og inviterer alle som har lyst til å være med på direktesending på Facebook. Her kommer alle spillerne og trenerne til å dukke opp i løpet av sendinga, og det er her man får de første reaksjonene etter kamp.

Vi ønsker å øke kampopplevelsen til de som kommer til arenaen, og håper at en slik studiosending vil bli godt mottatt.

Dette må jeg si høres ut som et lovende prosjekt. Tina og Freddy har vist før at de er en duo med snakketøyet i orden, seinest i podcasten som inntil videre heter “Vålerenga-podden”. En studiosending med dem i forkant av matchene våre tror jeg derfor kan bli en kul tilvekst til kampopplevelsen for de som kommer tidlig inn på tribuna.

 


 

I fjor fikk vi en sterk høstsesong, mye takket være en solid midtbanetrio bestående av Herman Stengel, Christian Grindheim og Magnus Lekven. To av de tre forsvant fra klubben på tampen av sesongen, og hvis vi skal tro Nettavisen  kan også sistemann, Lekven, være på vei bort. Så er planen at Vålerenga skal spille i en uortodoks 4-0-6-formasjon i 2018? Neppe.

En potensiell løsning i midtbanerollen kan være Daniel Fredheim Holm. Han har fått prøve seg sentralt i banen i de siste treningskampene, og forteller til VIF TV at han ser på det som en morsom og utfordrende rolle.

– Jeg får vært mye på ball hele tiden, og mye mer enn det jeg har vært som kant. Det syns jeg er gøy, sier Daniel til klubbens hjemmeside.

Daniel er en spiller som jeg opplever at har den egenskapen som kanskje er en av de vanskeligste å trene opp, nemlig overblikk. Det å få ham som en ballfordeler på midtbanen tror jeg kunne være en meget god løsning både for ham og klubben.

Èn kommentar på “Engamorgen torsdag 1. februar: Enga Live og ny rolle for Daniel

  • 2. februar 2018 i 08:07
    Permalink

    Høstsesongen var tidvis slett ikke verst, men ikke glem at vi regelrett ble pissa på borte mot Sandefjord og Sogndal. Mye på grunn av en svak midtbane. Den blir garantert mye bedre i år. Lekven er rett og slett for dårlig så han kan gjerne finne seg en ny arbeidsgiver. Det ser ut som om det blir mye mer tempo på midtbanen i 2018. Da er det faktisk lov å håpe på en plass blant de fire beste. Håpet kan ingen ta fra oss…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *