Engamorgen lørdag 21. april: Grorud i cupen!

Det ble fest på Årvoll i første runde. Om halvannen uke er det reprise på Grorud. Foto: Grydis.no

Vi i Aperopet ville heller ha andre lag enn Grorud, men Fotballforbundet har talt, og Grorud blir det. Og når sant skal sies, så skal et skjerpet Vålerenga klare dét også. For selv om Grorud er hardtsatsende, så ligger de to divisjoner under.

Dagsavisen vier kampen noen linjer, og gir den relevante informasjonen om at kampene skal spilles 2. mai, at den kan flyttes til 1. mai hvis klubbene blir enige. Fra terminlistene framstår det som om Grorud har bortekamp mot Fram i Larvik lørdagen i forveien, mens Vålerenga samme dag møter Stabæk på Intility Arena. Aperopet gjetter derfor at klubbene kommer til denne enigheten og at Grorud bruker 1. mai til massiv feiring av 100-års-jubileet.

Grorud er en langt tøffere motstander enn Årvoll. Divisjonsforskjellen og ambisjonen understreker det. Samtidig er Grorud en klubb som spiller på samme nivå som Vålerenga 2, og derfor med en inngang til kampen skal slås ganske enkelt.

Grorud har startet sesongen med 2-1-seier borte mot Hønefoss BK og 2-0 hjemme mot Tønsberg i cupen.

Fra lagoppstillingene i de første kampene kjenner vi igjen Emilio Garcia og Kamran Ali Iqbal fra gamle VIF og VIF 2-lagoppstillinger.

VIFs hjemmesider understreker man at Vålerenga allerede har tette bånd til Grorud og at klubben var den første til å signere samarbeidsavtale i det som nå heter Engaland.

 


Toppseriekamp i morgen

Vålerenga møter Avaldsnes ute i havgapet på Vestlandet i morgen 15.00. Det går ikke buss.

 


Eliteseriekamp i morgen

Dagsavisen ser også på morgendagens hjemmekamp mot Molde (Intility Arena klokka 20.00), og peker på at VIF kan ta tabelltoppen med seier.


 

Tobbe matchvinner

Isbjørnene er i Sveits for å spille dobbeltkamper mot vertsnasjonen. Dette er en del av VM-oppkjøringa. Og den nyslåtte nordmannen Tobias Lindström, nå Lindstrøm, leverer varene for Norge med assist og scoring. Les mer i VG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *