Ranheim – Vålerenga 2-2: To poeng tapt

De fleste har vel fått med seg at Ranheim ikke er til å spøke med nå. I alle fall ikke på denne tiden i sesongen. Nyopprykka lag starter ofte bra, fordi de tenner på alle sylindre og har masse overskudd. De blir kanskje undervurdert, og er ikke fullt ut studert enda.

Men nå visste vi hva vi møtte. De hadde en tøff kamp mot Brann i beina fra midtuka. Og derfor burde vi klart dette bedre.

 

Nå spilte vi faktisk ganske bra i første omgang. Vi angrep masse, spilte mange baller i bakrommet og klarte å straffe dem en gang også. Dessverre slapp vi dem til litt enkelt de gangene de kom. I andre omgang spilte vi dårligere, jeg synes vi slutta å bruke bakrommet like mye. I stedet blir det mer surr, og vi faller faktisk i kvalitet. Ingen av innbytterne gjorde noe spesielt bra, bortsett fra Juklerød da han serverer Johnson til 2-2. Men han kunne like gjerne servert Ranheim 3-1 tidligere.

Men det som er mest skuffende er at vi ikke klarer å skape noen sjanser på alle de dødballene vi hadde. En hel haug av cornere og innkast hadde vi, men de vinner omtrent alt som er av dueller inne i feltet i de situasjonene. Hva er poenget med å kaste langt hele tida hvis det aldri blir noe?

Dette er en sånn kamp vi kommer til å se tilbake på og si “Hadde vi vunnet den, så..”.

Takk og pris fikk vi 2-2 der rett før slutt, da blir det i alle fall ikke helt krise.

 

Børs:

Adam Larsen Kwarasey – 3 – Havner på halvdistanse når de scorer sitt andre mål. Er raskt ute og redder Juklerød i 2. omgang, men har gjort mye rart i feltarbeidet en stund nå.

Ivan Näsberg – 3 – Slet ikke like mye som mot Molde, men må være smartere i det han gjør. Kunne fått sitt andre gule da han takler en Ranheim-fyr lenge etter ballen er over dødlinja. Blir utvist til slutt pga viljehands på overtid.

Jonatan Tollås Nation – 5 – Spiller en grei kamp i midtforsvaret. Farlig frampå på en dødball.

Luis Felipe Carvalho – 5 – Litt som Tollås. Savner kanskje litt mer action fra han på alle de offensive dødballene.

Amin Nouri – 4 – Blir fraløpt av Tønne på 2-1. Spiller en OK kamp ellers. Ut etter 77″ da Deila setter innpå Grødem for å jage utligning.

Daniel Fredheim Holm – 6 – Spiller en ganske god kamp, vinner ballen mye og prøver å være tøff i duellene. Var det han som skulle støtet ut på første målscorer? Må av med skade etter 71″. Sånn er det når man spiller på plastbelagt betong.

Abdi Ibrahim – 6 – En av hans bedre kamper. Delaktig over hele midtbanen. Viser at han er i bedring.

Samúel Kári Friðjónsson – 5 – Løper mye, og gjør nok en bra “usynlig” jobb. Men dominerer ikke. Må heve nivået om han skal være så god som han tror han er.

Bård Finne – 5 – Mye involvert, spesielt i første omgang. Men skaper ikke så mange store sjanser tross alt. Ut etter 60″.

Chidera Ejuke – 6 – Herlig å se på når han dribler. Flinkere til å veksle på hvilken vei han går.

Sam Johnson – 7 BB – Kunne scora etter få minutter da han setter den via keeper og i innsiden av stolpa. Er på jakt hele tida og gjør en enorm arbeidsinnsats defensivt i tillegg. Var på rett sted på slutten når han setter 2-2. Tomålsscorer.

 

Innbyttere:

Simen Juklerød – 5 – Inn 60″, gjør vel egentlig ingenting bortsett fra å spille en Ranheim-spiller igjennom før han setter opp Johnson på 2-2. Ellers et svakt innhopp.

Ernest Agyiri – 5 – Inn 71″. Ser han har ferdigheter, men klarer ikke snu kampen noe særlig. Har hatt en lang vei tilbake fra langvarig skade.

Magnus Grødem – Inn 77″. For kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *