Vålerenga – Strømsgodset 4-0: Lett!

Fotball kan være vanskelig, spesielt når motstanderen møter opp. Det gjorde ikke Godset, som ble utspilt i 1. omgang av et påskrudd og opplagt Vålerenga-lag. 2. omgang var en transportetappe, og bar preg av det. Blir ikke massive toppkarakterer når motstanderen er så tafatt, men det er også mange som kunne fått BB her. Nevner i fleng Oldrup Jensen, Petter Strand, Odin, Børven, Layouni, Dicko Eng.

Mer er det vel ikke å si egentlig. Seier til Hockey og Fotball samme kveld!

Spillerbørs:

Magnus Sjøeng 6 – Gjør en kjempegod dobbelredning i 1. omgang. Full kontroll ellers, rolig med ballen i beina. Null stress.

Simen Juklerød 6 – Full kontroll stort sett.

Jonatan Tollås Nation 7 – Er nede og spiller sweeper og egentlig bare kontrollerer alt bak der.

Fredrik Oldrup Jensen 7 – Ser ut til å være født til å spille midtstopper nå. Trussel på cornere, header videre fra 1. stolpe på 4-0 målet.

Vegar Eggen Hedenstad 6 – Kombinerer fint og tar flere farlige løp inn i boksen, uegoistisk og solid bakover.

Tobias Christensen 7 – Legger en fabelaktig pasning til Layouni som fører til 1-0. Spiller en god kamp, er med å dominere midtbanen sammen med de to andre. Ut 61.

Odin Thiago Holm 7 – Bruker kampen til å mer eller mindre leke med Ipalibo Jack.

Petter Strand 7 – Kunne fått BB nok en gang, helt enormt rivjern på midtbanen. Ballvinner og boks til boks, den jevnt over beste spilleren i år. Ut 87.

Jacob Dicko Eng 8 BB – Inn på venstrekanten for Osame. Rundspiller vår venn Niklas Gunnarsson fullstendig, som blir byttet ut til pause. Da var kampen avgjort. To assist. Ut 61, da var jobben gjort.

Torgeir Børven 8 – To fine scoringer, den første er veldig pent satt, den andre er en tap-in. Får masse tid og rom i dag, og da ser det enkelt ut. Ut 73.

Amor Layouni 8 – Fin assist på 1-0, setter 3-0 pent umarkert, 4-0 på corner. Kunne like gjerne fått BB, Ut 74.

Innbyttere:

Henrik Bjørdal 6 – Inn 61, flott å se Henrik tilbake. 2. omgang handlet mest om å spille av kampen.

Magnus Riisnæs 6 – Inn 61, får verdifull erfaring. Får ikke til så mye, men viser periodevis fine detaljer og ferdigheter. Mann for nær fremtid.

Seedy Jatta 6 – Inn 74 på kant, og er en offensiv trussel. Vanskelig å prege kampen når de fleste andre bare ønsker å spille den av.

Henrik Udahl 6 – Inn 73 for å plage et kjørt Godset-lag.