Engamorgen 1/6-15: Seier i Stavanger, 15k solgte til RBK-kampen

Blir det mer jubel for Vålerenga i morra? Foto: Grydis.no
Daniel Fredheim Holm var meget god i Stavanger. Foto: Grydis.no

Vålerenga tok en herlig seier i Stavanger i går, i en kamp hvor Vålerenga altså leder 3-0, men vinner med et nødskrik. Massevis av billetter er solgt til Vålerenga-Rosenborg, og Skeid-VIF2 kan du se på Aperopet kl 18.30 live. 

En del medier biter seg merke i det Rekdal sa til TV 2 etter kampen, dog med et smil om munnen, nemlig at Grindheim var banens dårligste i andre omgang. Det var selvsagt sagt med litt humor, men det var ikke helt feil heller. Grindheim fikk 4Aperopets spillerbørs etter kampen. Samme vinkling i Aftenposten og Dagbladet.

Tidligere Vålerenga-spiller Eivind Bisgaard Sundet. På Sundets VPN-profil står følgende: Eivind debuterte internasjonalt på fiskemarkedet i Paris som 12 åring på et lag sammensatt av norske trailersjåflrer. Målet var å få knust speilene til en engelsk fiskebil med full sjåfør som stod midt på plassen.

At det ikke ble proffspiller av det er mildt sagt overraskende. Han har en fin sak i NRK hvor han skriver om Oslo-troikaen på topp, og om Morten Tandbergs bidrag etter han kom til klubben – og at Tandberg så kamper på Store Stå på Bislett når han var yngre.

Saker med en dypere eller mer original vinkling er veldig velkomne i ekkokammeret som kjennetegner dagens media, og Dagsavisens Reidar Sollie stiller et betimelig spørsmål: Hvorfor tåler ikke Vålerenga å lede kamper? Desverre får vi ikke noe skikkelig svar, annet enn at Rekdal insisterer på at de må gå for flere mål i 2. omgang.

Espen Bjørneseth har meldt overgang fra Klanen til klubben, og hans beskrivelse av kampen oppsummeres med “Sjukehus”.

For Ghayas Zahid smakte det nok med to scoringer etter at det har buttet i mot ganske lenge. En god kamp, og Dagbladets Even Hye Tytlandsvik Barka prøver å snakke han inn på landslaget. Selv om uttaket akkurat har vært. Merkelige greier.

Litt skadefryd på slutten: Tragedien i Jåttåvågen, Berisha: Det sureste tapet jeg har opplevd.

Se scoringene hos TV 2.


Zahid sa til Dagbladet at han håper det kommer 15-20.000 tilskuere på Ullevål når vi møter Rosenborg på lørdag. Det ønsket får han oppfylt, fordi ifølge klubben er det mandag morgen solgt 15.200 billetter. Herlig!  Ps: Dersom noen journalister begynner å omtale den kampen som “gullduell” eller snakke om Engas gullsjanser, eller noe i den dur, så får dere et hestehode i senga, signert Aperopet.


 

Dersom noen lurer på hva banneret Vålerenga-fansen hadde i Stavanger betyr, er det en kritikk av Tippeliga-kapteinene etter det svært lite ærerike som kom frem i Josimar, da de tok en ringerunde og spurte hva de synes om Qatar-VM. Banneret ble laget av Ikaros.


Vålerenga 2 møter Skeid på Skeidbanen, altså Nordre Åsen, i kveld klokka 18.30. Kampen filmes av Skeids Sven Erik Liland. Christian Haksø og Rune “Sotahjørnet” Julsvik kommenterer. Kampen kan du streame her på Aperopet, og vil være en fin anledning til å ta morgendagens Vålerenga-helter i nærmere øyesyn – både på Vålerenga 2 og Skeid..


Så da sees vi på Nordre Åsen da?

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *