Gunnarsson spiller ikke mot Frisk Asker i dag!

 

Filip Gunnarsson skyter
Filip Gunnarsson skyter. (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)

Filip Gunnarsson spiller ikke kveldens kamp mot Frisk Asker i Askerhallen. Det ble klart etter at forbundet ikke gjorde om matchstraffen dommerne ila spilleren etter å ha sett på videobevisene etter kampen.

Pucken droppes klokka 17.00 og vises på TV 2 Sumo og sendes på Klanens Webradio. Det er mulig å sette Sumo-sendinga på pause slik at lyden fra KWR tar den igjen. Vips så har du både TV-bilder og svært partiske kommentatorer!

Gunnarsson ble idømt 5+video på torsdag, noe som betyr at dommerne skal se på video etter kampen og vurdere ytterligere straff. I kampfakta ser vi at utvisningen er omgjort til matchstraff.

Dommerne har visstnok kun tilgang til bildene fra TV 2 Sumo, og da antagelig ikke bildene vi presenterte dagen etter kampen (se under).

Fordi han ble idømt matchstraff må han stå over i Asker. Så er det opptil domsutvalget å gi ytterligere straff, eller frikjenne. De har ikke sett på saken enda. 

Det er uansett bittert at vi ikke får med en av våre viktigste defensive spillere til denne bortekampen.

Da Fredrik Csisar og Jonas Knutsen postet disse bildene/filmene fra en annen vinkel på Twitter, reagerte mange på at han faktisk treffer klokkereint. Det skrev vi mer om her.

Ut i fra dette kan det se ut som om det rett og slett er en knallbra takling, og at Romano blir skadet når han treffer isen.

Nylig ex-reservekeeper, Glenn Jensen, skriver dette på Twitter søndag:

Se og døm selv:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *