Engamorgen 9. januar: Kamp mot Frisk Asker

Gutta feirer scoring i romjulskampen. Foto: Line Svalastog
Gutta feirer scoring i romjulskampen. Foto: Line Svalastog

Vålerenga Ishockey har hatt en fantastisk start på det nye året, med seier borte mot både Lørenskog på tirsdag og Storhamar på torsdag. I dag møter ”Iskrigerne” tabellnabo Frisk Asker hjemme på Jordal Amfi, og med tre poeng vil Vålerenga være kun ett poeng bak askerlaget som ligger på fjerdeplass. Og foran Tigrene fra Asker er det tett som hagl på tabellen. Mulighetene til å klatre noen plasser før grunnspillet er ferdig i mars er absolutt til stede.

Den store profilen fra kampen på Hamar, Mathias Trygg ser også oppover på tabellen, og til vif-hockey.no sier han:

Så klart sikter vi så høyt som mulig. Vi ser at det ikke er altfor langt til plassene oppover, samtidig som det er en del kamper igjen. Det viktigste er at vi klarer å fortsette å bygge videre på spillet som har resultert i en bra desember måned, og en bra start på januar. Klarer vi det så er mulighetene til stede.

 

Med tanke på at dette er et skikkelig sekspoengsoppgjør er det viktig at så mange som mulig møter opp og støtter gutta i dag. Finnes det noen bedre å bruke en lørdag ettermiddag på? Pucken droppes klokka fire, og billetter kjøper du hos Billettservice.

 

Tallak har fått sin straff

En som mest sannsynlig ikke spiller i ettermiddag er Tallak Lyngset. 21-åringen kom med noen uheldige kommentarer i romjulskampen mot Stavanger Oilers, og har nå fått sin straff på to kampers utestengelse fra Ishockeyforbundets disiplinærutvalg.

Til VG sier trener Espen ”Shampo” Knutsen at Vålerenga ikke har noen planer om å anke dommen, og dermed burde den være rettskraftig allerede fra kampen i ettermiddag.

At Tallak får en smekk for å komme med kommentarene ”jævla homo” og ”jævla sigøyner” er helt greit. Det er ingen tvil om at hockey er en sport hvor blodet koker, og det blir nok sagt mye dritt under en kamp. Sikkert verre ting enn det Tallak ble ferska for å si også. Men når en mikrofon fanger opp noe som er et klart brudd på regelverket er det helt riktig med en straff.

 

“Loffen” ferdig i klubben

Som vi meldte i går har Lars Oddvar ”Loffen” Fjeldvang sagt opp jobben sin i Vålerenga Ishockey.

 

 

Vi ønsker ”Loffen” lykke til videre både med karrieren, og trenerutdanninga.

 

Privat drama for tidligere Vålerengaspiller

Dagbladet forteller i dag den dramatiske historien om at kona til den tidligere vålerengaspilleren Fegor Ogude skal ha blitt kidnappet av det som trolig er Boko Haram. Vi krysser fingrene for at hun kommer til rette i god behold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *