Engamorgen 8/2-15: Tilbakeblikk på kampen i går, og hva skjer i morgen?

Reaksjoner på treningskampen mot Stabæk, juniorgutta slo LSK… og hva skjer på Valle i morgen?

Dagsavisens Reidar Sollie konkluderer med at Gary Martin neppe blir Vålerengas nye spiss. Ómarsson imponerte noe mer, og kunne lagt opp til en scoring hvis Fredheim Holm hadde avsluttet litt penere.

Budstikka fokuserer på Stabæk naturlig nok, og at de også mangler en spiss. Fredrik Brustad er borte, og Franck Boli ser ut til å være på vei ut. Bradley tar nå med laget til Portland, Oregon på treningsleier, mens Vålerenga reiser til La Manga.

De har også en bildekarusell her.

Simon Larsen var sånn passe fornøyd med kampen. Som stopper er han åpenbart fornøyd med å ikke slippe inn mål.

Så hva sier sjefen? Han er mest fornøyd med at vi ikke dro på oss noen nye skader, ellers var det en grei gjennomkjøring. Han trekker spesielt frem Totlands innhopp som “ekstremt bra”. Han skryter også av Elias, Ivan og Moussa.

Legg merke til hva Rønsen sier på slutten: “Det kan hende vi snakkes til mandag!”  “Ja, det gjør vi nok” sier Rekdal.

Aperopets ikke alt for rå råtips: Daniel Braaten signerer i morgen. 


Vålerenga ber deg om hjelp til å selge sesongkort. Du kan gå på Valle og hente ti “pocket size”- avtaler, som du kan gå rundt og pushe på myndige personer. “Pocket size” er vel egentlig godt norsk for “bærbar” eller “små”. Men jeg har ikke gått på BI, så jeg er ikke helt sikker. Uansett, hvis du pusher ti stykker får du 2000kr, men det er ingenting i forhold til godfølelsen du får av å hjelpe klubben i ditt hjerte.


Juniorlaget slo LSK 2-1 i Vallhall i går. Gard Holme beskriver seiersmålet slik: “To minutter før slutt driblet han to mann og limte den i vinkelen, akkurat som har har gjort i de to andre kampene vi har spilt i Vallhall i år.” 

Målscorer: Mortadha Jassim Alkanany.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *