Shala og Tollås er med til Trondheim

Foto: Grydis

Det har vært mye drama omkring hvorvidt Shala skulle få spille mot Rosenborg eller ikke. Uten at vi helt har satt oss inn i de juridiske finurlighetene har NFF tatt til fornuften og funnet ut at jo, han får spille mot RBK. Det feilaktige kortet er strøket, men jaggu er ikke også det andre gule kortet han fikk i samme kamp strøket. Han står dermed med to gule så langt, noe som må sies å være rimelig bra uttelling.

Av en eller annen rar grunn finnes det Stabæk-fans som mener “Fotballen taper på dette”. Hva de har drukket aner jeg ikke.

Vålerenga har lagt ut troppen til kveldens kamp, og her ser vi at ikke bare er Shala med, men Tollås Nation er også med for de som måtte være bekymret for det.

Jeg drister meg til å tippe følgende lag:

Klaesson, Borchgrevink-Näsberg-Tollås-Adekugbe, Shala-Oldrup-Lekven, Sahraoui-Vilhjalmsson-Dønnum.

Unge Sahraoui har absolutt ikke gjort seg bort og bør holde Finne på benken.

Bilde

Fra Hele Norges Rosenborg meldes det at Torgeir Børven ventes spilleklar mot oss. Flott, så han kan drepe oss to ganger på ei uke. Skjelbred blir vel antagelig ikke klar, men på den annen side skulle det ikke forundre meg om de klarer det på en eller annen måte etter litt koronatesting og søknader og telefoner til Oslo.

Fagermo

Jeg merker meg at media kjører mer og mer fokus på Fagermo. Tipper han selv merker at det er litt mer trøkk enn i Odd, men samtidig tror jeg det er bra at vi har en fyr som funker litt som en lynavleder for spillerne sånn sett. Samtidig er det morsomt at han får Enga opp og frem i media.

I det siste har jeg sett at han er knyttet til RBK-jobben, noe han kontant avviser (så ligg unna!), VG har fokus på at han spiste pizza under et intervju, det er uttalelser i øst og vest. Sånt blir det presse av, og selv om all PR ikke er god PR, så er denne utviklingen veldig positiv etter sånn vi har hatt det de siste åra. Hvor Norges kanskje heiteste trener gikk til å være iskald på få år i Vålerenga. Sånn kan vi ikke ha det.

Så hvordan går det i kveld?

Vel, sist vi vant på Lerkendal i serien var i gullsesongen 2005, men en del medier har åpenbart glemt en viss cupkamp i 2017. Da var det legenden Henrik Kjelsrud Johansen som ble helt etter Dønnums utligning.

Et søk på NIFS forteller meg at vi er 11-5-30 på Lerkendal, noe som faktisk er bedre enn jeg regna med.

Vi trenger vel ikke ha altfor høye forventninger her, men jeg har en følelse av at Rosenborg ikke er helt friskmeldte. De fikk liksom den bumpen mot Brann, forsåvidt sterkt å slå de 2-1, men nå venter alle på ny trener så de er fortsatt i en slags Lame Duck-periode.

Personlig håper jeg Koteng tar over som trener. Rike folk mener jo de er smarte nok til å gjøre hva som helst, så hvorfor ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *