Engamorgen mandag 9. juli: Aperopet tar ferie

Fotballferien er her. Du må huske flagget! Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

Dagens Engamorgen skulle handle om det positive og det negative som skjedde i første halvdel av årets sesong. Tanken var at dette skulle skje med linjer gjennom det som hendte i gårsdagens kamp mot Molde. For det er alltid sånn at noen trender snus og noen trender forsterkes i en enkeltkamp.

For eksempel kunne vi sett på det fine i å score vårt første mål i Molde siden 2011, eller evnen til å ha gode partier selv i elendige kamper. Eller vi kunne vektlagt enkeltspilleres kvaliteter: Skadene på Magnus Lekven og Daniel Fredheim Holms er sikkert leget før ferien er over. Men hvor dumt blir det ikke å måtte klare oss uten Abdisalam Ibrahim og Jonatan Tollås Nation i første kamp etter ferien, en spiller med generelt positiv utviklingskurve og vår jevneste og mest solide gjennom sesongen?

Etter dette skulle vi i Aperopet ta noen ukers sommerferie.

Men siden spillerne startet ferien sin allerede noen få minutter etter klokka åtte i går kveld, framstår det som rettferdig at Aperopets ferie også kan starte nå. Vi melder fra innimellom, dersom det skjer noe spennende, da!?!

Så kan dere jo synge på denne fram til vi er tilbake!

 

«Året åttognitti nedi Istanbul

Vål’enga lå under med tre

Kaasa sendte ballen bort til «Lille-Jon»

Aldri glem, mirakler kan skje!

Åååååå-åååå – kom igjen nå

Åååååå-åååå – kom igjen nå

Vål’enga!

Vål’enga!»

Èn kommentar på “Engamorgen mandag 9. juli: Aperopet tar ferie

  • 9. juli 2018 i 09:53
    Permalink

    “Generelt positiv utviklingskurve”.
    Ibrahim? Javel. Så veit man det. Har vi kanskje flere spillere som denne karakteristikken gjelder for? Ser at portugiseren og VIF har blitt “enige” om en avslutning på samarbeidet. Kanskje en ide å ta en titt på flere i stallen vår. For ikke å snakke om vår eminente trener. Ganske mange vi fint kan avslutte samarbeidet med sånn som jeg ser det. Tipper dem hadde en god treningsuke i forkant av kampen mot Molde. Tempoet var sannsynligvis skyhøyt. Det jobbes jo så bra på Valle om dagen. Noe må skje, nå! Troppen er jo faen meg full av hengehuer som ramler sammen som korthus selv ved den minste form for motgang. Se bare på den midtbanen vi starta med i går. For en patetisk gjeng. Og Deila har rett og slett mista det. God sommer!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *