Engamorgen lørdag 5. november: Årets talent!

Sander Berge. Foto: Anders Grydeland, grydis.no
Sander Berge. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Snømageddon, årets talent, og flere helter takker av.

 

I morgen spilles siste serierunde, det er to uker til cupfinalen, og det er snømageddon i Oslo. I gamle dager fortalte værfolkene at “Nu må de sko dem riktig, for nu kommer det sne”. I dag høres det ut som om samfunnet skal bryte fullstendig sammen i et apokalyptisk snøhelvete hvor vi alle ender opp med å kannibalisere hverandre etter Bobos på Bøler går tom for pizza.

For ikke mange år siden ble det spilt treningskamper i hockey fotballserien gikk mot slutten. Nå er hockeyserien nesten halvspilt.

Og neste år skal cupfinalen spilles i desember, på første søndag i advent. Ta med termodress.

Er det dette som skal til for at norsk fotball blir bedre? Ikke vet jeg. Men jeg vet at danskene og tyskerne har vinterpause.


 

Årets talent

Sander Berge er kåret til årets talent i Tippeligaen. Juryen besto av TV 2-Davy og Jesper Mathisen i tillegg til Nils Johan Semb, Jo Bergsvand fra Norsk Toppfotball samt kapteinene i Tippeligaen og “folket”.

Og enda fikk de det riktig!

Sander har spilt seg inn til tre bestemannspriser og jevnt over et meget høyt karaktersnitt på Aperopets spillerbørs denne sesongen.

Jo Bergsvand var på Valle for å overrekke prisen til Sander, og det kan du se på klubbsidene.

Bergsvand har forøvrig 102 kamper for Vålerenga Fotball, og var også innom Kjelsås, Lyn og Frigg. Skikkelig Oslo-karriere der, altså.


 

Siste kamp med gjengen

Damelaget møter Urædd på bortebane i Harstad kl 12 i dag. Vålerenga har sikret plassen i Toppserien og ligger på tiende, men kan ta niende plass med seier.

Dette blir også den siste kampen til kaptein Camilla Christensen, som legger opp.

Kampen streames. Les mer her.


 

Siste kamp med gjengen 2

Kjetil Wæhler spiller sin siste fotballkamp på toppnivå i morgen i Stavanger. Og som den profesjonelle spilleren han er sier han at kampen i Stavanger er like viktig som alle andre, og at de går for å vinne.

Se hele intervjuet på klubbsidene.

Simon Larsen spiller også sin siste kamp i Vålerenga denne helga. Det er litt synd at han har kommet i skyggen av Wæhler, for han er en lojal spiller som har stått på og spilt mange kamper igjennom en vanskelig periode for klubben og fortjener honnør. At han må gå nå når vi tar tak på en ny æra med ny stadion må virke litt surt.

 

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 5. november: Årets talent!

  • 5. november 2016 i 19:03
    Permalink

    Takk til Simon, en lojal klubbspiller som fikk ufortjent mye tyn av noen supportere. Lykke til i Start Simon! Kjetil takker vi av i morgen i Stavanger og Kjetil I er sjef har bursdag i morgen!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *