Bård Finne, Skei Grande og seriestart i hockey

Vålerenga – Sandefjord, Kadettangen 18 mars 2017 Foto: VIF Media

Bård Finne skulle egentlig ikke tatt frisparket som senket bøfla, Skei Grande er fan og det er seriestart i ishockey.

Bård Finne – Bøffeldødaren
Finne har vunnet internkampen om måndens spiller. I en video som tydelig viser at assistenttrener Haakon Lunov er langt utenfor komfortsonen med mikrofon når VIF-TV filmer, forteller han at det vanligvis er tett mellom spillerene i denne kåringen, men at det denne gangen var overlegen seier til Finne. Så viser det seg da, at spillere som er skrudd på i treningshverdagen også er gode i kamper.

Finne var også gjest i siste utgave at Enga på Pod, sammen med Fredheim Holm. Der fortelles det at Daniel mente det var han som skulle ta frisparket som Finne scora på. Men at Kippe sto i veien for ballbanen til Daniel og at Finne fikk skyte. Nå kunne det selvfølgelig ha endt med scoring uansett, men føles ut som grei vurdering sånn med fasit i hånd ihvertfall.


 

“Derfor heier jeg på Vålerenga!”
I vg.no skriver Kulturministeren at hun har valgt Vålerenga som sitt lag. Grande sier hun er imponert over alt arbeid som er nedlagt og nevner samfunnsengasjement som Jobbsjansen og Vålerenga Mot Rasisme. Ofte er jeg skeptisk til politikere som skal holde med det ene eller det andre. Men rent bortsett fra at det skrives “Vålerenga Fotballklubb” er det vanskelig å bli noe annet en glad av positiv omtale. Hun har tross alt bodd i bydelen en god stund. Og at kulturministeren liker klubben kan jo ikke skade.

Også litt cred for at hun (eller kommunikasjonsrådgiveren som har skrevet saken) siterer boka Fever Pitch.


 

Vålerenga hockey
TV2 signerte ny (og bedre) avtale med GET ligaen før sesongstart, planen er bedre sendinger. Flere kameraer og kommentatorer også på Sumosendingene. Dette høres veldig bra ut, det er ganske trist med enkamera-sendinger uten kommentatorer og uten repriser. At TV2 nå satser enda hardere er veldig positivt.

Før sesongstarten har de kommet med sine tabelltips. Tips som enstemmig går på at Storhamar skal vinne og at Stavanger ønsker å slå hardt tilbake. Forhåpentligvis skal Vålerenga hockey blande seg inn høyt på tabellen også. Selv om det før denne sesongen er usikkert hvor sterkt vi står. Vålerenga tippes på 4, 5, og 5 plass. Folle har oss på fjerde, de andre på femte. Vanskelig å spå denne sesongen. Vi har signert flere nye spillere som skal forsterke oss, men vi kan fort få problemer ved skader eller karantener. Og signerer Morten Ask ny kontrakt?

Klansstyret melder at det i år vil være en buss på utsiden av forum som selger øl før kamp og i pausene. Øl og hockey – Bra tiltak!


 

Tap i generalprøven
Med usignerte Morten Ask på isen tapte gutta mot MS. Manglerud satte inn avgjørende puck 7 sek før slutt. Fra de som var i hallen meldes det at 1. periode var bra, men at resten av kampen var litt kokkos. Så satser vi på at dårlig generalprøve etterfølges av bra første kamp. Gjerne med en signert Morten Ask.


 

Vålerenga i helga
Søndag 17.00 i Furuset Forum droppes sesongens første puck. I en fotballfri helg for Vålerenga er det bare å ta turen til Forum.

Men før det: Vålerenga 2 – Skeid på Vålerenga Stadion lørdag klokka 14. Et meget viktig oppgjør for begge lag, med blant annet Tom Nordlie og Morten Berre på plass for Skeid.

En som ikke spiller rekruttkampen er Samuel Fridjonsson. Han var på Island og gjorde dette i U21-kamp:

 

2 kommentars på “Bård Finne, Skei Grande og seriestart i hockey

 • 7. september 2018 i 09:38
  Permalink

  Kunne jo nevnt at damene spiller på stadion søndag kl 15.

  Svar
  • 7. september 2018 i 10:20
   Permalink

   Ja. Det burde jeg tatt med. Den glapp desverre.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *