Blåmandag

Foto: Eivind Hauger

Vålerenga fotball tapte, andrelaget tapte og lukter sterkt på nedrykk. Hockeyen rundspilte Manglerud Star og Damelaget vant. Deila var så sur, nei skuffet over prestasjonen at det ble et times langt spillermøte i garderoben etter kamp.

 

 

Skuffet…. Nei, forbanna.
Vi har egentlig kampen der vi vil i første omgang i går. Vi kunne selvfølgelig med litt mer marginer scoret et mål, men jeg står der med en følelse at dette tar vi i andre omgang. Etter pause har vi enten ikke energi eller evne til å henge med, og slipper til Kristiansund som takker og bukker og scorer to ganger.

Deila var etter kampen i går skuffet, noe som han mener er verre en å bli sint. Dette i Dagsavisen, som også melder at spillerne og han tok et times langt spontant spillermøte.

Jeg derimot er sur, veldig sur. Hvordan kan vi falle så sammen? Det er ikke fordi Kristiansund er så gode i går, fordi de følger sin kampplan til punkt og prikke. Stå tett og lavt, tette igjen midten og midtstopperne som tar det som kommer i lufta. Johnson blir veldig ensomt på topp, når vi spiller hodeballer på en ensom spiss, så må vi i det minste ha spillere som tar løpet for å nå ballen etter. I går spilte vi oss rundt på kantene flere ganger og legger inn, men enten lander ballen på bakerste stolpe der ingen var eller vi blir grundig slått i lufta.

I gårsdagens referat hadde vi Ejuke som BB. Noe som var oppe til debatt, problemet var at flere spillere som tidvis viste noe også var involvert enten i målene eller også gjorde dårlige valg.

Også Flamur Kastrati…
Hva er greia hans egentlig? Han påstår han hentet energi fra hets fra tribunen, jeg hørte ikke noe.
Utenom da to Kristiansundspillere går i bakken med hodeskade, vi har ballen og dommeren blåser. Etter dette skal det være dropp i henhold til reglene. Og fair play tilsier jo da at Kristiansund spiller ballen tilbake til oss. Kastrati tar ballen og spiller til egen keeper. Kjenner jeg savner Panzer Hagen, han hadde tatt et gult kort på Kastrati igår.

Neste kamp er borte mot Strømsgodset. Borte mot et lag i fritt fall på tabellen. På en stadion vi ikke har vunnet spesielt ofte de siste sesongene. Mot spillere som Marcus Pedersen, Herman Stengel og Mos.

Jeg forlanger et Vålerenga lag som er kyniske og setter 2 kasser og dreper kampen. Men jeg holder ikke pusten.

 


 

Vålerenga 2
På lørdag tapte vi fortjent hjemme mot KFUM 1-3. Dermed er vi på nedrykksplass. Vi må vinne over Bryne i siste runde for å ha sjanse til å unngå nedrykk. Samtidig er vi avhengig av at Flekkerøy ikke vinner over Skeid hjemme. Målforskjellen er fordel oss så hvis unggutta våre vinner og Skeid klarer minst uavgjort så holder det.

 


 

Vålerenga Damer
Jentene fortsetter sin sesong midt på tabellen. Som vanlig slipper de inn et mål tidlig i kampen, men denne gangen kom de tilbake og vant 1-3 borte mot Trondheims-Ørn. Med 2 kamper igjen er vi på sjetteplass med matematisk mulighet for tredjeplass.

 


 

Vålerenga hockey
Borte i garasjen lekte Vålerenga seg til en enkel 1-7 seier over Manglerud Star. 7 forskjellige målscorere. Vålerenga er dermed på andreplass med en kamp mindre spilt. Seier der og vi er serieleder.

TV2 med måla her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *